Автоновини

Ford показав екстремальну версію пікапа Ranger

Фото: Ford

Компанія Ford представила екстремальний пікап Ranger Raptor для європейського ринку. Прем’єра автомобіля відбулася в німецькому Кельні, а його продажі стартують на початку наступного року.

Пікап оснащений дволітровим чотирициліндровим дизельним агрегатом з двома турбінами, що розвиває 213 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Двигун працює з новою 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Ford Ranger Raptor отримав посилене шасі від Ford Performance з високоміцної сталі, розраховане на швидкісну їзду по бездоріжжю. Спереду встановили амортизатори Fox Racing, а ззаду застосували пружинно-гідравлічну підвіску з інтегрованими тягами Watt. Крім того, інженери застосували двохпоршневі гальмівні механізми, а також позашляхові покришки BF Goodrich.

Ford Ranger Raptor має систему адаптації до конкретних дорожніх умов з шістьма режимами роботи: нормальний, спортивний, для гравію, бруду, а також режим для пересування по камінню і гоночний режим Baja.

Автомобіль укомплектований інформаційно-розважальним комплексом SYNC 3 з навігатором, можливістю управління голосом, а також підтримкою інтерфейсів Apple CarPlay і Android Auto.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook