Автоновини

Bugatti дала послухати звук мотора нового гіперкара

Фото: Bugatti

Компанія Bugatti опублікувала відеотизер нового гіперкара Divo, який дає уявлення про звук мотора автомобіля. Прем’єра новинки відбудеться 24 серпня на виставці The Quail в Каліфорнії.

Гіперкар отримає назву на честь знаменитого французького гонщика Альбера Диво, який в 1920-х роках двічі перемагав в сицилійській гонці Targa Florio. Як очікується, гіперкар стане одним з найбільш екстремальних і легких автомобілів Bugatti. Маса гіперкара складе 1 995 кг, що на 18 кг легше версії Chiron Sport.

Bugatti Divo оснастять і укомплектують тим же восьмилітровим агрегатом W16 з чотирма турбінами, що видає 1500 кінських сил. Як очікується, новинка вийде швидше «Широна», який прискорюється з місця до 100 км / год за 2,5 секунди, а його максимальна швидкість примусово обмежена 420 км на годину. Для відключення обмежувача потрібен спеціальний ключ – в такому випадку заявлена ??«максималка» складає 485 км на годину.

Bugatti Divo випустять обмеженим тиражем всього в 40 екземплярів. Вартість автомобіля складе близько п’яти мільйонів євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook