Автоновини

Opel показав електричного передвісника майбутніх кросоверів

Фото: Opel

Компанія Opel представила концепт-кар GT X Experimental, який покликаний дати уявлення про майбутні кросовери німецької марки. Прем’єра автомобіля відбулася в дизайн-центрі «Опеля» в Рюссельхайме.

Габаритна довжина автомобіля, побудованого на новій легкої платформі, склала 4,06 м, що на 14 см менше нинішнього кросовера Mokka. При цьому компактний позашляховик своєю лінією даху нагадує маленький хетчбек Adam. Його відмітними особливостями також стала відсутність центральних стійок і світлодіодні матричні головні фари перевернутої L-подібної форми.

Салон виконаний в мінімалістичному стилі з відсутністю аналогових кнопок і механічних перемикачів, тонким рульовим колесом і повністю цифровою панеллю приладів, яка об’єднана з дисплеєм мультимедійного комплексу.

Opel GT X Experimental оснащений електричним двигуном, характеристики якого не називаються. Він живиться від блоку літій-іонних акумуляторів на 50 кВт-год з можливістю поповнення запасу за допомогою системи індуктивної підзарядки. Тяга передається на передні колеса. Передбачається, що автомобіль оснащений системою напівавтоматичного управління.

Раніше в компанії Opel заявили, що до 2021 року близько 40% продажів марки припадатиме на автомобілі SUV-сегмента. Крім того, до 2024 року кожна модель бренду отримає електричну модифікацію.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook