Автоновини

Honda представила оновлений Civic

Фото: Honda

Компанія Honda представила оновлену версію Civic для ринку США. Автомобіль буде доступний для покупки в кузові седан і хетчбек. Рестайлінговий автомобіль отримав нові бампери, видозміну решітку радіатора, спліттер, іншу оптику, 18-дюймові колісні диски і хромовані елементи кузова.

Крім цього, автомобіль отримав нову комплектацію під назвою Civic Sport, яка розташовується між LX і EX. Машина отримала агресивний дизайн, спойлер, спортивну вихлопну систему і 18-дюймові колісні диски. Новинка комплектується 2,0-літровим бензиновим двигуном. Агрегат працює спільно з 6-ступінчастою механічною коробкою передач або з безступінчатою трансмісією CVT.

Плюс до всього, Civic вперше доступний з фірмовим набором систем безпеки Honda Sensing, який, в тому числі, включає адаптивний круїз-контроль, активну систему запобігання зіткнень, а також функцію дотримання рядності руху. Автомобіль також отримав модернізовану мультимедійну систему І 7-дюймовий дисплей з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

Ціни на оновлений Civic поки невідомі. Дорестайлингова версія автомобіля в США на даний момент коштує мінімум 19 835 доларів.

Також в планах Honda оновити Honda заряджений »хетчбек Civic Type R. Прем’єра цієї новинки відбудеться в наступному році. Конкуренти у автомобіля – Renault Megane RS і Hyundai i30N. Судячи зі шпигунських знімків, автомобіль очікують мінімальні зміни в дизайні. Хетчбек отримає нові бампери і оновлені фари. Також очікується поява модернізованої мультимедійної системи і нової аудіосистеми. Технічні характеристики оновленого Civic Type R поки тримаються в секреті.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook