Автоновини

У мережі розсекретили технічні характеристики поліцейського Ford Explorer

Фото: Ford

Технічні характеристики нового Ford Explorer для поліції витекли в мережу. Документ був опублікований виданням Jalopnik. Новинка отримає назву Ford Police Interceptor і отримає кілька варіантів двигунів на вибір.

Так, машина буде доступна з 3,0-літровим бензиновим двигуном EcoBoost V6. Також позашляховик запропонують з 3,3-літровим агрегатом V6. Нарешті, поліцейський Explorer отримає гібридну силову установку, яка буде включати в себе 3,3-літровий двигун V6, електромотор і десятиступінчасту автоматичну коробку передач.

Що стосується дизайну, то, судячи з тизерного зображення, новинка отримає особливу поліцейську ліврею, а також проблискові маячки на даху і передньої частини Explorer. Також очікується поява модернізованої гальмівної системи і особливої ??системи моніторингу сліпих зон. Прем’єра новинки повинна відбутися в наступному році.

Що стосується стандартної версії Explorer нового покоління, то її прем’єра може відбутися на автосалоні в Детройті в 2019 році. В основу позашляховика шостого покоління ляже нова модульна задньопривідна архітектура CD6. У лінійку двигунів увійде та ж 2,3-літрова «турбочетвірка» EcoBoost, яка на нинішній моделі розвиває 284 сили. Нинішній 3,5-літровий атмосферник V6, що видає 294 сили, замінять новим більш потужним агрегатом робочим об’ємом 3,3 літра.

На зміну топового 3,5-літрового мотора з двома турбінами прийде трилітровий битурбо V6, віддача якого перевищить 400 кінських сил. Таким агрегатом укомплектують спортивну модифікацію ST. Всі двигуни будуть працювати в парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook