Автоновини

Найшвидший Porsche Cayman перетворили в ралі-кар

Фото: Porsche Motorsport

Компанія Porsche представила раллійну модифікацію найшвидшої версії спорткара Cayman – GT4 Clubsport. У серпні на цьому автомобілі французький пілот Ромен Дюма візьме участь в «Ралі Німеччини».

Судячи з фотографій, новинка отримала посилений захист нижньої частини кузова, повітрозабірник на даху, чотири додаткових прожектора на кришці переднього багажника, а також колеса білого кольору з покришками Pilot Sport.

Що стосується технічної складової, то, як очікується, ралі-кар отримає інші настройки, ніж стандартний Cayman GT4 Clubsport. Нагадаємо, останній оснащений 3,8-літрової оппозитною «шісткою», яка видає 385 кінських сил. Двигун поєднується з шестиступінчастою коробкою PDK з двома зчепленнями. Купе здатне прискорюватися до «сотні» за 4,4 сек., а його максимальна швидкість складає 295 км на годину.

У червні 2018 року Ромен Дюма встановив абсолютний рекорд траси Пайкс-Пік. Француз за кермом електричного гоночного автомобіля Volkswagen I.D. R пройшов трасу за 7 хв. 57,148 секунди. Таким чином, він перевершив результат Себастьяна Льоба, який, а 2012 році за кермом Peugeot 208 показав результат 8 хвилин 13,878 секунд.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook