Автоновини

Peugeot оновила седан 408

Фото: Peugeot

Компанія Peugeot представила оновлений седан 408, призначений для китайського ринку. Продажі рестайлінгового автомобіля повинні початися в кінці серпня.

Довжина оновленого Peugeot 408 склала 4750 мм, ширина – 1820 мм, висота – 1488 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2730 міліметрів. Від попередника седан можна відрізнити завдяки іншому передньому бамперу, видозміненій радіаторній решітці, а також новим світлодіодним денним ходовим вогням.

У салоні з’явився новий 9,7-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійного комплексу з навігатором, Bluetooth, а також з підтримкою інтерфейсу Apple CarPlay. Серед електронних «помічників»: система кругового огляду і функція контролю тиску в шинах.

Лінійка двигунів змінам не піддалася. Оновлений седан Peugeot 408 буде пропонуватися з трициліндровим 1,2-літровим бензиновим наддувним мотором, що видає 136 к.с. і 230 Нм крутного моменту, а також з «четвіркою» робочим об’ємом 1,6 літра, що розвиває 167 к.с. і 245 Нм. Двигуни поєднуються з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач, або з шестидіапазонним «автоматом».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook