Автоновини

Ferrari анонсувала новий суперкар

Фото: Ferrari

Ferrari опублікувала тизер невідомого суперкара – зображення з’явилося в спеціальному розділі сайту автовиробника, до якого мають доступ тільки постійні клієнти компанії. Прем’єра новинки відбудеться 17 вересня.

Поки про суперкар лише відомо, що він має внутрішній індекс F176. Імовірно, новинку побудують на базі моделі 812 Superfast, представленої в березні 2017 року на Женевському автосалоні.

Такий автомобіль оснащений атмосферним 6,5-літровим двигуном V12, що розвиває 800 к.с. і 718 Нм крутного моменту. Двигун поєднується з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. Ferrari 812 Superfast здатна набирати першу “сотню” за 2,9 сек., а її максимальна швидкість складає 340 км на годину.

Останньою новинкою Ferrari стала спеціальна версія суперкара 488 Pista, що отримала назву Piloti Ferrari. Автомобіль зможуть придбати тільки ті клієнти, які задіяні в автоспортивній  програмі італійської марки.

Новинку можна відрізнити від звичайної 488 Pista завдяки італійському прапору уздовж кузова, а також за номером «51». Він дає відсилання до автомобіля Ferrari 488 GTE, який переміг в минулому році в гонках на витривалість WEC в командному та особистому заліку. Новинка також отримала задній спойлер з нефарбованого карбону і облицювання повітрязабірників з цього ж матеріалу.

Суперкар оснастили модернізованим 3,9-літровим твін-турбо мотором V8, що розвиває 720 к.с. і 770 Нм крутного моменту. Він дозволяє купе 488 Pista прискорюватися з місця до «сотні» за 2,85 секунди – на 0,2 секунди швидше 488 GTB.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook