Автоновини

Ferrari створила для клієнтів-гонщиків особливий суперкар

Фото: Ferrari

Компанія Ferrari представила напередодні добового марафону «24 години Ле-Мана» особливу версію суперкара 488 Pista під назвою Piloti Ferrari. Автомобіль зможуть придбати тільки ті клієнти, які задіяні в автоспортивній програмі італійської марки.

Зовні від стандартного суперкара варіант Piloti Ferrari можна відрізнити завдяки італійському прапору уздовж кузова, а також за номером «51». Він дає відсилання до автомобіля Ferrari 488 GTE, який переміг в минулому році в гонках на витривалість WEC в командному та особистому заліку.

Новинка також отримала задній спойлер з нефарбованого карбону і облицювання повітрязабірників з цього ж матеріалу. В оформленні салону, обробленого алькантарою, використовується тема з італійським триколором, що з’явилися на сидіннях, підрульових «пелюстках» і килимках.

Що стосується технічної складової, то вона залишилася без змін. Купе Ferrari 488 Pista було представлено в березні на Женевському автосалоні. У конструкції автомобіля збільшили частку використання композитних матеріалів, завдяки чому маса автомобіля знизилася майже на 90 кг – до 1280 кілограмів. Крім того, для Ferrari 488 Pista розробили новий кузовний обвіс, який поліпшив аеродинамічні показники на 20%.

Ferrari 488 Pista оснастили модернізованим 3,9-літровим твін-турбо мотором V8, що розвиває 720 к.с. і 770 Нм крутного моменту. Більш потужний двигун і зменшена маса дозволить купе 488 Pista прискорюватися з місця до «сотні» за 2,85 секунди – на 0,2 секунди швидше 488 GTB.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook