Автоновини

Китайська Lynk & Co представила седан на базі Volvo

Фото: Lynk & Co

Китайська компанія Lynk & Co представила свою третю серійну модель, що отримала назву 03. В основу новинки лягло модельне шасі CMA, розроблене спільними зусиллями інженерів Volvo і материнської компанії Lynk & Co – Geely.

Седан має фірмові фари головного світла з характерними вертикальними блоками світлодіодних елементів, декоративний дифузор, два патрубки випускної системи, великі алюмінієві колісні диски, а також спортивні бічні «спідниці».

За попередніми даними, в лінійку двигунів увійде трициліндровий 1,5-літровий бензиновий агрегат потужністю 150 к.с., а також дволітровий мотор, що видає 190 кінських сил. Згодом у моделі повинна з’явитися версія з гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки батарей від побутової електромережі і, ймовірно, повністю електричний варіант.

Публічна прем’єра Lynk & Co 03 відбудеться в вересні 2018 року на мотор-шоу в китайському Ченду. Автомобілі для європейського ринку китайська марка Lynk & Co буде випускати на заводі Volvo в бельгійському Генті. Перші машини почнуть сходити з конвеєра з кінця наступного року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook