Автоновини

Еволюцію Toyota Supra показали в чотирихвилинному відео

На YouTube-каналі Cars Evolution опублікували нове відео, присвячене історії знаменитих автомобілів. На цей раз в відео показано розвиток і головні модифікації Toyota Supra.

Оригінальна Toyota Supra випускалася з 1978 по 2002 роки і за цей час встигла змінити чотири покоління. Історія моделі почалася з автомобіля, який був частиною лінійки Celica і носив назву Supra Celica.

Спорткар четвертого покоління вироблялся з 1993 по 2002 рік. Toyota Supra оснащувалася шестициліндровими трилітровими двигунами 2JZ – 225-потужним  атмосферником, або твін-турбо агрегатом, що видає 280 кінських сил.

У 2019 році компанія Toyota випустить новий спорткар, для якого відродять назву Supra. Розробка новинки ведеться спільно з BMW, яка буде продавати свою версію автомобіля під найменуванням Z4.

Нова Supra отримає рядний шестициліндровий двигун, передньомоторную компоновку і привід на задні колеса. За попередніми даними, мова йде про агрегат BMW, який буде розвивати близько 340 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Купе зможе прискорюватися з місця до 100 км / г приблизно за 4,5 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook