Автоновини

Jeep Wrangler перетворили в будинок на колесах підвищеної прохідності

Фото: Jeep

Компанія American Expedition Vehicles (AEV) з США (штат Монтана), що спеціалізується на створенні додаткового обладнання для пікапів і позашляховиків марок Jeep, Ram і Chevrolet, представила свій новий проект під назвою Outpost II. Ним став будинок на колесах підвищеної прохідності, побудований на базі Jeep Wrangler.

Всього в конструкції новинки було використано понад 600 унікальних деталей ручної роботи. Автомобіль отримав більш широку задню раму заради установки місткого житлового блоку, а його дорожній просвіт збільшили на більш ніж 100 міліметрів. Кемпер, що приводиться в рух 5,7-літровим бензиновим двигуном HEMI, здатний долати глибокі броди завдяки спеціальному шноркелю.

У житловому блоці застосували висувний дах з електричним приводом, за рахунок якого за кілька секунд збільшується вільний простір для голови. У автомобіля є дві кухонних зони всередині і зовні з 50-літровим холодильником і 80-літровим баком для води, а також два повноцінних спальних місця. Крім того, склад обладнання включив плиту, світлодіодне підсвічування, а також сонячну батарею на даху на 265 Ватт.

AEV не збирається пропонувати кемпер Outpost II своїм клієнтам – автомобіль був побудований в єдиному екземплярі спеціально для директора компанії. При цьому не виключено, що щось подібне створять на базі Ram і запустять у продаж.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook