Автоновини

У Volkswagen обговорять можливість випуску великого пікапа

Фото: Volkswagen

Керівництво Volkswagen розглядає можливість випуску великого пікапа, який створять за мотивами концепт-кара Atlas Tanoak. Про це з посиланням на главу північноамериканського підрозділу концерну Генріха Воебкена повідомляє Autocar.

«Такий автомобіль добре підійшов би нашому бренду, так як ми хочемо стати більш американізованими в США. Проте, нам слід підійти акуратно до цього питання, тому що це дуже патріотичний сегмент, де домінують місцеві виробники», – пояснив Воебкен.

Volkswagen Atlas Tanoak був представлений навесні 2018 року на мотор-шоу в Нью-Йорку. В основу новинки лягла платформа великого кросовера Atlas, який також продається під назвою Teramont. Габаритна довжина пікапа склала 5436 мм, що на 381 мм довше «Атласу». Ширина автомобіля перевищила два метри, а його висота дорівнює +1829 міліметрів. Розмір колісної бази збільшився на 280 мм – до 3251 мм.

Прототип укомплектований 3,6-літровим бензиновим мотором V6, що розвиває 280 к.с. і 360 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу 4Motion з декількома режимами руху по бездоріжжю. Volkswagen Atlas Tanoak здатний прискорюватися з місця до 96 км / год за 8,5 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook