Автоновини

Маленький кросовер Skoda отримав спортивну версію

Фото: Skoda

Компанія Skoda розсекретили спортивну модифікацію компактного кросовера Karoq під назвою Sportline. Публічний дебют новинки відбудеться на автосалоні в Парижі в жовтні. Автомобіль отримав спортивні бампери, світлодіодну оптику, 19-дюймові колісні диски, рейлінги на даху, тонування заднього скла і спеціальні шильдики.

У салоні з’явилися нові крісла з тришарової повітрянопроникної тканини Thermoflux, що робить комфортною поїздку в жаркі дні літа. Список обладнання включає фірмову цифрову приладову панель Virtual Cockpit від Volkswagen, бездротову точку доступу Wi-Fi c підтримкою мереж стандарту LTE, а також накладки на педалі з нержавіючої сталі.

Машину укомплектували 2,0-літровим бензиновим двигуном з чотирма циліндрами. Потужність агрегату становить 190 к.с. Також клієнтам пропонується 1,5-літровий мотор TSI з віддачею 150 к.с. Придбати спортивний кросовер можна і з 2,0-літровим двигуном TDI (150 к.с. або 190 к.с.). Мотори працюють спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач або семиступінчастим “автоматом”.

Раніше компанія Skoda представила нову версію компактного кросовера Karoq під назвою Scout, яка була адаптована для їзди по бездоріжжю. Skoda Karoq Scout отримав додатковий пластиковий захист нижньої частини кузова, 18-дюймові алюмінієві колісні диски (19-дюймові доступні в якості опції), а також логотипи «Scout» на передніх бризковиках.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook