Автоновини Військова техніка

ВСУ вже надійшла чергова партія вантажівок Богдан 6317 (фото)

Чергова партія вантажівок підвищеної прохідності Богдан 6317 вирушила до війська. Черкаський завод компанії «Богдан Моторс» передав машини представникам Міністерства оборони України в рамках виконання державного оборонного замовлення. У цьому році «Богдан» планує передати більше 200 одиниць такої техніки, повідомляє Autoconsulting.

Лінійка вантажівок Богдан 6317 отримала позитивні відгуки експлуатантів. Як зазначив підполковник Володимир Кучеренко, начальник групи 1347 військового представництва Міністерства оборони України, зараз у військових є потреба в таких багатоцільових вантажівках. Нова якісна техніка на фронті заміщає собою старі радянські вантажівки.

Богдан 6317 – сучасний багатоцільовий автомобіль, обладнаний потужним шестициліндровим дизельним двигуном з турбонаддувом Weichai Power, робочий об’єм якого становить 9,7 л, а потужність – 380 к.с. Використання цих двигунів дозволило українським автовиробникам значно поліпшити динамічні і експлуатаційні характеристики автомобілів, а також відмовитися від складових російського виробництва.




Вантажівка здатний розвивати швидкість до 85 км / год з вантажем в 11 т і має запас ходу в 1447 км. Автомобіль може перевозити 50 осіб в обладнаному кузові, буксирувати транспортні причепи дорогами всіх категорій з твердим і грунтовим покриттям, а також бездоріжжю. На кожну машину надається 10 річна гарантія від виробника.

Богдан 6317 поступово замінить Урал-375, Урал-4320, ЗІЛ-131 і військові модифікації КАМАЗ-ів, які були спроектовані ще в 60-70-х роках минулого століття і випускалися тривалий час. Виробництво переважної більшості радянських військових автомобілів (крім автомобілів КрАЗ) залишилося на території країни-агресора. Тому забезпечити українські війська сучасною автомобільною технікою повинен саме вітчизняний виробник, вважають в корпорації «Богдан».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook