Автоновини

Suzuki Vitara оновилася і отримала трициліндровий мотор

Фото: Suzuki

Компанія Suzuki представила оновлений компактний кросовер Vitara. Після рестайлінгу модель отримала ряд косметичних змін, а лінійку агрегатів поповнив трициліндровий двигун робочим об’ємом один літр.

Від попередника новинку можна відрізнити завдяки модернізованій радіаторній решітці, видозміненим бамперам, а також іншим заднім ліхтарям. Плюс до всього, стали доступні два нові кольори кузова. У салоні з’явилася нова приладова панель з кольоровим центральним дисплеєм.

Suzuki Vitara буде пропонуватися з трициліндровим бензиновим наддувним мотором потужністю 111 к.с., який прийшов на зміну колишньому 1,6-літровому агрегату. Крім того, лінійка двигунів включила 1,4-літрову «турбочетвірку», яка видає 140 кінських сил.

Терміни появи і ціни на оновлену Suzuki Vitara будуть оголошені пізніше. У Україні нинішня модель пропонується c єдиним 117-потужним мотором об’ємом 1,6 літра, який працює в парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою або з шестідіапазонним «автоматом». Ціни на кросовер починаються від 433 000 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook