Автоновини

Маленький кросовер Skoda підготували до їзди по бездоріжжю

Фото: Skoda

Компанія Skoda представила нову версію компактного кросовера Karoq під назвою Scout, яка була адаптована для їзди по бездоріжжю. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться восени на Паризькому автосалоні.

Skoda Karoq Scout отримав додатковий пластиковий захист нижньої частини кузова, 18-дюймові алюмінієві колісні диски (19-дюймові доступні в якості опції), а також логотипи «Scout» на передніх бризковиках.

Лінійка двигунів включила 1,5-літровий 150-потужний бензиновий мотор, що працює в парі з семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями. Дизельна гамма представлена ??дволітровими агрегатами, що видають 150 і 190 кінських сил.

Перший мотор поєднується як з шестиступінчастою механічною коробкою передач, так і з роботизованою трансмісією. Топовий агрегат працює тільки в парі з преселектівом. Всі автомобілі пропонуються тільки з системою повного приводу.

Список обладнання включає фірмову цифрову приладову панель Virtual Cockpit від Volkswagen, бездротову точку доступу Wi-Fi c підтримкою мереж стандарту LTE, а також накладки на педалі з нержавіючої сталі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook