Автоновини

Audi назвала дату прем’єри першого електричного кросовера

Фото: Audi

Компанія Audi вирішила представити свій перший серійний електричний кросовер під назвою E-Tron 17 вересня на спеціальному заході в Сан-Франциско. До цього дебют новинки планувався 30 серпня в Брюсселі. Однак німецька компанія перенесла терміни пославшись на «організаційні проблеми».

У модельній лінійці бренду E-Tron займе місце між Q5 і Q7. Головним конкурентом автомобіля стануть Jaguar I-Pace і Tesla Model X.

За неофіційними даними, ціна на автомобіль складе близько 66 тис. євро. Виробництво моделі налагодять на заводі в Брюсселі, де буде організоване не тільки складання машини, але і виробництво всіх електричних компонентів.

Що стосується дизайну, то він повторює концептуальний e-tron quattro, який був представлений восени 2015 у Франкфурті. Довжина машини становить 4,88 м в довжину, а ширина – 1,93 метра. Розмір багажного відділення дорівнює 615 літрам. Новинка стане першим серійним автомобілем, який буде використовувати спеціальні камери замість бічних дзеркал.

Запас ходу новинки перевищить 500 кілометрів. Поповнити запас батарей можна буде за допомогою системи швидкої підзарядки.

Концепт кросовера оснащувався трьома електромоторами (два на задній осі і один – на передній) з сумарною віддачею від 435 кінських сил, яка може бути підвищена до 503 кінських сил. З такою силовою установкою електрокар може розганятися до 100 км / год за 4,6 секунди. Максимальна швидкість – 210 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook