Автоновини

Не фари або відомі раніше «Візири»: якими будуть перші вимірювачі швидкості нової поліції

Українські поліцейські отримають в розпорядження вимірювачі швидкості, в народі радари. Але ось поки не зрозуміло, що це буде: старі «Туками» і «Візири» або щось нове? За словами в. о. начальника Департаменту патрульної поліції України Олексія Білошицького, підготовка в запровадження контролю швидкості на дорогах в самому розпалі. Зокрема, вже проходить метрологічна повірка приладів і їх обслуговування.

«Ми поки визначаємося, які саме прилади будуть використовуватися, але це однозначно не будуть фари або відомі раніше« Візири», – пояснив Олексій Білошицький, – на нараді в Кабінеті міністрів, яке відбулося 25 липня, де вирішували питання щодо заходів, необхідних для підвищення безпеки на дорогах, це питання теж піднімалося. Наступного тижня будуть напрацьовані необхідні документи, насамперед технічний регламент використання таких приладів, і незабаром вони з’являться у патрульних на дорогах».

Коли саме на дорогах з’являться прилади, які будуть фіксувати порушення ПДР в автоматичному порядку, поки незрозуміло. Хіба що відомо, що на їх придбання вирішено використовувати не тільки кошти державного та місцевих бюджетів, а й залучати гроші третіх осіб, які захочуть взяти участь в тендерах на закупівлю приладів автоматичної фіксації порушень на дорогах.

 

ДЖЕРЕЛО: censor.net.ua

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook