Автоновини

Пікап Ford F-150 отримав надпотужну версію

Фото: Ford

Компанія Ford представила нову версію свого пікапа F-150 під назвою Limited. Автомобіль отримав 3,5-літровий бензиновий двигун V6 EcoBoost. Потужність агрегату складає 450 к.с. Такий же мотор також встановлюється на Raptor. Мотор працює спільно з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Також «заряджений» пікап комплектується спортивними бамперами і новою вихлопною системою. Салон машини відрізняється оббивкою шкірою Camel Back, новими кріслами з поперековою опорою і особливими шильдиками. Водієві доступні аудіосистема Harman, адаптивний круїз-контроль і камера з оглядом на 360 градусів. Також пікап оснащується інформаційно-розважальною системою з підтримкою Apple Carplay і Android Auto, функцією контролю «сліпих» зон, системою допомоги при паркуванні та буксирування вантажів.

У минулому році компанія Ford представила оновлений пікап F-150. Автомобіль отримав новий 3,3-літровий атмосферний двигун V6. Цей мотор прийшов на зміну 3,5-літровому агрегату, яким комплектується дорестайлінгова версія машини. Потужність двигуна становить 290 к.с. (+8 кінських сил).

Також в моторну гамму увійшов модернізований 2,7-літровий агрегат V6. Максимальний крутний момент двигуна збільшився на 34 Нм – до 542 Нм. При цьому віддача двигуна залишилася колишньою (325 кінських сил). Крім цього цей мотор тепер може працювати з 10-ступінчастою коробкою передач. Крім цього інженери оновили 5,0-літровий бензиновий двигун. Після це потужність агрегату зросла до 395 к.с. і 542 Нм крутного моменту (+10 к.с. і 18 Нм).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook