Автоновини

Mercedes-Benz представив седан A-Class нового покоління

Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-Benz представила седан A-Class нового покоління. Продажі автомобіля в Європі почнуться до кінця нинішнього року. Публічний дебют моделі відбудеться в жовтні на автосалоні в Парижі. Основним суперником новинки називається Audi A3. Ціни на машину будуть названі пізніше. Виробництво A-Class буде налагоджено на заводі в Раштатте (Німеччина) і підприємстві в Агуаскальєнтесі (Мексика).

Дизайн моделі нагадує однойменний хетчбек, який був представлений раніше. Седан отримав активні «жалюзі» радіатора, які автоматично відкриваються для кращого охолодження моторного відсіку при необхідності, і новий спойлер.

Машину оснастили новою мультимедійною системою Mercedes-Benz User Experience (MBUX), яка прийшла на зміну топової Comand. Штучний інтелект вміє самонавчатися і з часом зможе розуміти навіть складні команди. Також водієві буде доступна система розпізнавання жестів і мови. Вже в базовій версії A-Class пропонується з електронною панеллю приладів.

Седан нового покоління укомплектують передовими системами безпеки. Серед них: функція аварійного гальмування, система стеження за мертвими зонами, система розпізнаванням пішоходів і велосипедистів, функція утримання смуги руху і система допомоги при парковці.

Новинка побудована на модульному шасі MFA. Розмір колісної бази у седана дорівнює 2729 мм. Довжина новинки становить 4458 мм, а ширина 1796 мм. Об’єм багажного відділення у седана дорівнює 420 л. При цьому, автомобіль володіє одним з найнижчих коефіцієнтів опору серед серійних моделей – 0,22.

Спочатку в моторну гамму новинки увійшов 1,3-літровий бензиновий двигун, розроблений концерном Daimler спільно з компанією Renault. Агрегат, що має систему деактивації половини циліндрів при малих навантаженнях, розвиває 163 к.с. Також клієнтам запропонують 1,5-літровий дизельний мотор з віддачею 116 к.с.

Двигуни поєднуються з семидіапазонним «роботом» з двома зчепленнями, а також з шестиступінчастою механічною коробкою передач. В майбутньому також буде представлена ??спортивна модифікація седана.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook