Автоновини

Audi RS6 нового покоління отримає 600-потужний двигун

Фото: Autocar

Спортивний універсал Audi RS6 нового покоління оснастять 4,0-літровим бензиновим двигуном V8 c двома турбінами, повідомляє Autocar. Зараз такий мотор встановлюється на кросовер Lamborghini Urus. Потужність агрегату перевищить 600 к.с.

Автомобіль побудують на платформі MLB другого покоління. Новий Audi RS6 також отримає систему повного приводу з диференціалом Torsen і автоматичну восьмиступінчасту коробку передач. Очікується що розгін до «сотні» у машини займе близько 3,6 секунд. Максимальна швидкість – 310 км / г. Новинка буде легше за свого попередника приблизно на 80 кг.

Очікується, що прем’єра машини відбудеться на автосалоні у Франкфурті у вересні 2019 року. Виробництво моделі налагодять на заводі в місті Неккарзульм в Німеччині.

Компанія Audi представила стандартну версію універсал A6 Avant нового покоління в квітні нинішнього року. Автомобіль відрізняється просторим багажником, обсяг якого становить 565 л. При складених задніх сидіннях ця цифра зростає до 1680 л. Універсал побудований на платформі MLB EVO, як і всі нові моделі Audi. У автомобіля потужний, агресивний перед. Крім цього, A6 стала на 12 мм довше за свого попередника.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook