Автоновини

Audi представила універсал A6 нового покоління

Фото: Audi

Компанія Audi представила універсал A6 Avant нового покоління. Продажі автомобіля в Європі почнуться найближчим часом. Основними конкурентами новинки називаються BMW 5-Series Touring і Mercedes-Benz E-Class Estate.

Дизайн машини повторює однойменний седан, який був представлений на автосалоні в Женеві в березні цього року. Універсал відрізняється просторим багажником, обсяг якого становить 565 л. При складених задніх сидіннях ця цифра зростає до 1680 л. При цьому коефіцієнт лобового опору у машини дорівнює всього 0,27.

Універсал побудований на платформі MLB EVO, як і всі нові моделі Audi. У автомобіля потужний, агресивний перед. Крім цього, машина стала на 12 мм довше за свого попередника. Автомобіль відрізняється масивними колісними арками, новою світлодіодною оптикою і іншими бамперами. У салоні пропали майже всі фізичні кнопки – головне управління кліматичною установкою, бортовим комп’ютером і навігаційною системою перевели на сенсорні панелі.

Новинку також оснастили передовими системами допомоги водієві. Зокрема, універсал вміє самостійно паркуватися, а також триматися заданої смуги руху.

Технічні характеристики A6 поки тримаються у секреті. У компанії лише заявили, що всі мотори новинки отримають систему Mild hybrid system ( «м’який гібрид») і працюватимуть спільно з системою повного приводу. Трансмісії – семиступінчастий “робот” S tronic або восьмиступінчастий “автомат”. Для універсала приготували чотири види підвіски: від звичайнісінької до пневматичної. Крім того, Audi запропонує спортивну підвіску і підвіску з можливістю регулювати жорсткість амортизаторів.

Пізніше Audi обіцяє представити ще одну модифікацію A6 під назвою Allroad. У Україну нову Audi A6 обіцяли привезти восени 2018 року. На даний момент на українському ринку продаються універсали попереднього покоління. Ціни на автомобіль починаються від 2 302 862 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook