Автоновини

Lynk & Co показав свій перший серійний седан

Фото: Lynk&Co

Китайський бренд Lynk & Co, який належить концерну Geely, опублікував фотографії свого першого серійного седана під назвою 03. На знімках автомобіль все ще носить камуфляж. Новинка орієнтована, перш за все, на Китай, однак після прем’єри на домашньому ринку, швидше за все, буде продаватися і в Європі.

Чотирьохдверку побудують на платформі CMA. Машина виконана в стилістиці концептуального кросовера 01. Седан отримає L-образні ліхтарі і світлодіодні фари. За даними Autocar, новинку запропонують з 1,5-літровим бензиновим двигуном з трьома циліндрами потужністю 180 к.с. Також машина може комплектуватися 2,0-літровим мотором (240 к.с.).

Крім цього буде доступна і гібридна модифікація кросовера. До складу силової установки увійшов 1,5-літровий мотор і електродвигун. Сумарна потужність такої модифікації складає 220 к.с.

Автомобілі для Європи китайська марка Lynk & Co буде випускати на заводі Volvo в Генті (Бельгія). Перші машини почнуть сходити з конвеєра з кінця наступного року. У китайській компанії підкреслили, що таке рішення дозволить збільшити обсяги виробництва і знизити витрати.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook