Автоновини

Названі найпопулярніші автомобільні бренди у чоловіків

Фото: Subaru

Експерти назвали автомобілі з найбільшою часткою власників-чоловіків. Відповідний рейтинг був складений аналітичним агентством “Автостат”. В ході дослідження було сумарно опрацьовано понад 180 тисяч анкет респондентів у віці від 18 до 65 років. Опитування проводилися в період з 2015 по 2018 роки.

Перше місце в списку зайняв Subaru. Серед власників автомобілів цього бренду 95,1% власників – чоловіки. На другому місці Jeep (94,6%). Замикає першу трійку «чоловічих» автомобілів Toyota з показником 94,2%.

На четвертому і п’ятому місці Infiniti і Honda. Серед їх власників частка чоловіків сягає 93,4% і 92,9% відповідно. Далі йдуть Lexus (92,2%), Mitsubishi (92%), Mercedes-Benz (91,4%) і Volvo (91,3%).

Раніше був опублікований аналогічний рейтинг для жінок. Лідером в ньому стала Toyota RAV4. У п’ятірку найулюбленіших дамами машин також увійшли Toyota C-HR, Nissan Juk, Mitsubishi ASX і Peugeot 3008.

Також фахівці склали рейтинг найпопулярніших автомобільних кольорів. На даний момент ними є чорний, білий і червоний. При цьому, класичним кольорам в основному віддають перевагу чоловіки, тоді як 55% жінок вибирають автомобілі синього, білого або коричневого відтінку.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook