Автоновини

Автомобілі Ford отримали проекційний дисплей з покриттям від фотолінз

Фото: Ford

Компанія Ford представила новий проекційний дисплей для своїх автомобілів, які продаються на європейському ринку. Як повідомляє прес-служба американського бренду, новий дисплей відрізняється підвищеною яскравістю і збільшеним кутом огляду, а також спеціальним покриттям, що дозволяє користуватися ним в поляризаційних окулярах.

«Надівши окуляри з поляризаційним фільтром, водій може убезпечити себе від сонячних відблисків, але йому доведеться знову переводити погляд з дороги на прилади, так як зображення на проекційному дисплеї для нього повністю зникає», – пояснили в прес-службі.

Проекційний дисплей Ford представляє собою пристрій комбінованого типу – з окремим полікарбонатним екраном за приладової дошкою, на який проектується зображення. Для поліпшення видимості показань дисплея на його екран нанесено багатошарове «прояснююче» покриття, подібне використовується в лінзах фотокамер і окулярів.

«Сонцезахисні окуляри з поляризаційними властивостями можуть стати справжнім порятунком для водія, який страждає від відблисків, які можуть з’явитися як на воді, так і снігу, і навіть асфальті, і поліпшити видимість. Проекційний дисплей, який першим отримає новий Ford Focus, є одним з найбільш яскравих з існуючих, володіє одним з найбільших кутів огляду і відмінно видимим в будь-яких умовах», – розповів головний інженер проекту Focus Глен Гулд.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook