Автоновини

Названа дата прем’єри електричного кросовера Kia

Фото: Kia

Компанія Kia привезе на автосалон в Париж, який відкриється в жовтні, електричну версію кросовера Niro для Європи. Продажі новинки почнуться відразу після мотор-шоу. Європейським клієнтам автомобіль запропонують в двох модифікаціях, повідомляє Autocar.

Базова версія Kia Niro EV комплектується блоком літій-полімерних акумуляторів ємністю 39,2 кВт-год, які дозволяють кросоверу проїжджати без підзарядки 200 кілометрів.

Топовий варіант оснащений батареями на 64 кВт-год, завдяки яким максимальний пробіг збільшується до 450 кілометрів. При використанні 100-кіловатної системи швидкої зарядки запас акумуляторів можна поповнити до 80% за 54 хвилини.

Вседорожник оснастили електричним двигуном, що розвиває 204 к.с. і 395 Нм крутного моменту. Агрегат дозволяє електрокару прискорюватися з місця до «сотні» за 7,8 секунди. Для порівняння, силова установка гібридної модифікації Niro видає 141 силу і прискорює кросовер до 100 км / г приблизно за 11 секунд.

Раніше в Kia заявили, що компанія вже отримала понад 5000 замовлень на Niro EV в Південній Кореї. Крім того, представники марки відзначили, що в 2017 році їм вдалося реалізувати майже 24 тис. гібридів Niro PHEV.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook