Автоновини

Спортивну версію Audi Q3 нового покоління показали на відео

Фото: Motor1

Компанія Audi випробувала спортивну версію кросовера Q3 другого покоління на Нюрбургринзі. Відповідний відеоролик опублікували на YouTube-каналі Automotive Mike. Новинка отримає назву SQ3 і буде представлена ??восени нинішнього року, повідомляє Motor1.

Судячи з відео, машина отримає нову решітку радіатора, масивні колісні арки, інші повітрозабірники, дифузор і великі колісні диски. Кросовер наступного покоління побудують на платформі MQB. Решта всіх технічних характеристик поки тримаються в секреті.

За неофіційними даними, новинка отримає модернізований 2,0-літровий бензиновий мотор. Потужність агрегату складе приблизно 340 к.с. Мотор працюватиме спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або з «роботом» з двома зчепленнями.

Пізніше кросовер отримає надпотужну версію кросовера під назвою RS Q3. Очікується, що таку модифікацію оснастять 2,5-літровим мотором з віддачею 395 к.с.

У Україні на даний момент ціни на Audi Q3 починаються від 982 882 грн. Базова версія автомобіля отримала систему повного приводу quattro, асистент початку руху на підйомі, індикатор тиску в шинах, подушки безпеки з двоступеневою системою активації для водія і переднього пасажира і систему курсової стійкості.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook