Автоновини

Хетчбек Hyundai i30 отримав нову спортивну версію

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai представила нову спортивну модифікацію хетчбека i30 під назвою N Line. У модельному ряду бренду автомобіль зайняв місце між стандартною версією машини і «зарядженою» N. Продажі новинки в Європі почнуться влітку нинішнього року. Основним конкурентом машини називається Ford Focus ST-Line.

Хетчбчек отримай спортивні бампери і 18-дюймові колісні диски, взуті в шини Michelin Pilot Sport 4. Також машини комплектується новою вихлопною системою, світлодіодною оптикою і особливими шильдиками. У салоні встановлюються спортивні сидіння, педалі з металевими накладками і нове рульове колесо. Хетчбек відрізняється переналаштованою підвіскою і модернізованою гальмівною системою.

Лінійка двигунів включила 140-потужний 1,4-літровий бензиновий агрегат. Також клієнтам запропонують 1,6-літровий дизельний мотор. Потужність двигуна становить 136 к.с.

Раніше Hyundai представив “заряджений” i30 N. Хот-хеч оснастили дволітровою наддувною «четвіркою», яка доступна в двох стадіях форсування і з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Базовий варіант розвиває 250 к.с. і 353 Нм крутного моменту, що дозволяє хот-хетчу розганятися з місця до 100 км / год за 6,4 секунди.

Топова версія, мотор якої видає 275 сил, здатна набирати першу “сотню” на 0,3 секунди швидше. В обох випадках максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на позначці 250 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook