Автоновини

Renault представила екстремальну версію нового Megane RS

Фото: Renault

Компанія Renault представила найшвидшу версію «зарядженого» хетчбека Megane RS нового покоління, яка традиційно отримала приставку Trophy в назві. В майбутньому хот-хетч постарається встановити рекорд «Північної петлі» Нюрбургрінга серед передньопривідних автомобілів.

Новий Renault Megane RS Trophy отримав модернізований 1,8-літровий чотирициліндровий турбомотор, віддача якого підвищилася з 280 к.с. і 390 Нм крутного моменту до 300 сил і 400 Нм. Двигун може поєднуватися як з шестиступінчастою механічною коробкою передач, так і з роботом EDC. З таким мотором до 100 км / год машина розганяється за 5,7 секунди. Максимальна швидкість – 260 км / г.

Від стандартного хетчбека Renault Megane RS Trophy відрізняється переналаштованою підвіскою, легкосплавними 19-дюймовими алюмінієвими колесами, а також пропрацьованим аеродинамічним обвісом кузова з модернізованим заднім спойлером і переднім дифузором.

Публічна прем’єра Renault Megane RS Trophy відбудеться в жовтні 2018 року на Паризькому автосалоні, а спроба встановити рекорд Нюрбургрінга буде зроблена незадовго до, або незабаром після його прем’єри. Нинішнє досягнення на “Північній петлі” серед переденьопривідних автомобілів належить 320-потужній Honda Civic Type R, яка прїхала трасу за 7 хв. і 43,8 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook