Автоновини

Honda оновить Civic Type R

Фото: Autocar

Honda планує оновити «заряджений» хетчбек Civic Type R в наступному році. На даний момент інженери компанії вже приступили до випробувань новинки. Шпигунські фотографії з тестів були опубліковані виданням Autocar. Конкуренти у автомобіля – Renault Megane RS і Hyundai i30N.

Судячи по знімках, автомобіль очікують мінімальні зміни в дизайні. Хетчбек отримає нові бампери і оновлені фари. Також очікується поява модернізованої мультимедійної системи і нової аудіосистеми. Технічні характеристики оновленого Civic Type R поки тримаються в секреті.

Дорестайлінговий хетчбек оснащується дволітровим чотирициліндровим турбомотором, що розвиває 320 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Хот-хетч здатний набирати першу “сотню” за 5,7 сек., а її максимальна швидкість складає 272 км на годину.

Завдяки цьому агрегату Honda Civic Type R встановив рекорд серед передньопривідних автомобілів на французькому автодромі Маньї-Кур, а також на “Північній петлі” Нюрбургринга в Німеччині. Останню трасу хот-хетч зміг пройти за 7 хвилин і 43,8 секунди.

Також хетчбек Honda Civic Type R встановив рекорд британської траси Сільверстоун серед серійних автомобілів з переднім приводом. Хот-хетч зміг пройти трек за 2 хвилини і 31,32 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook