Автоновини Військова техніка

Які пробіги в зоні АТО фіксують на війскових позашляховиках Богдан 2351

Кілька місяців минуло з моменту відправки першої партії багатоцільових позашляховиків Богдан 2351 до лав Збройних сил України. І з тих пір їх присутність в зоні ООС стала вже звичним явищем. Військові оцінили нову техніку, та відразу випробували в бойових умовах, пише Autoconsulting.

За словами військових, надійності посиленого шасі (трансмісія, ходова частина і рульове управління) і дизельного двигуна з турбонаддувом моделі GW4D20, потужністю 105 кВт цілком вистачає для виконання всіх завдань, покладених на автомобілі цього класу.

Окремі одиниці нової техніки за трохи більше ніж місяць експлуатації вже пройшли понад 10 000 км фронтових доріг. Цей покажчик наочно демонструє темпи експлуатації нового військового позашляховика.

Зараз Богдан 2351 можна побачити у всіх гарячих точках районів проведення Операції Об’єднаних сил.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому військовослужбовцями підрозділів зі складу Операції об’єднаних сил на напрямку Попасна-Первомайське було взято під контроль дороги, якими раніше через відсутність такого положення могли переміщатися диверсійно-розвідувальні групи противника і контрабанда. Зараз такі дії вже неможливі. За допомогою сучасного військового автотранспорту, в тому числі багатоцільових позашляховиків Богдан 2351, для населення Золотого-4 спрямовані гуманітарна і соціальна допомога, та започатковано розв’язання індивідуальних запитів місцевих жителів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook