Автоновини

Оновлену Audi TT розсекретили до прем’єри

Фото: Autocar

У мережу витекли фотографії рестайлінгового купе Audi TT. Знімки, на яких автомобіль представлений без камуфляжу, були опубліковані в Instagram користувача tts_freunde.de. За неофіційними даними, офіційна прем’єра новинки відбудеться на автосалоні в Парижі в жовтні, проте онлайн прем’єру машини слід очікувати ще раніше.

Судячи з фотографій оновлена Audi TT отримає інші повітрозабірники, нову світлодіодну оптику і змінені бампери. Також машину оснастять іншими бампером і дифузором.

Також клієнтам, швидше за все, запропонують нову мультимедійну систему і передові системи безпеки. В якості опції покупцям будуть доступні різні варіанти забарвлення кузова, оформлення інтер’єру і додаткове обладнання.

Всі технічні характеристики автомобіля поки тримаються в секреті. За даними Autocar, моторна гаму купе залишиться практично без змін. В Європі на даний момент Audi TT пропонується з бензиновими двигунами об’ємом 1,8 і 2,0 літра. Також клієнтам доступний 2,0-літровий дизельний агрегат.

Поточне покоління Audi TT було представлено в 2014 році на автосалоні в Женеві. Автомобіль став легшим за свого попередника на 50 кілограмів. У Україні автомобіль можна придбати тільки в кузові купе. Ціни на машину починаються від 1 391 954 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook