Автоновини

Land Rover представив оновлений Range Rover Sport

Фото: Jaguar Land Rover

Компанія Land Rover представила позашляховик Range Rover Sport 2019 модельного року, який отримав нові електронні допоміжні системи. Українські продажі новинки стартують у другій половині серпня 2018 року.

Range Rover Sport отримав адаптивний круїз-контроль з функцією Stop & Go, яка здатна повністю зупинити автомобіль у разі необхідності, а потім автоматично почати рух.

Плюс до всього, круїз-контроль став доступний з асистентом рульового управління, що допомагає утримувати позашляховик в займаній смузі з урахуванням дорожньої розмітки, або положення, що йде попереду. Нарешті, разом з круїз контролем функціонує система екстреного гальмування, автоматично активізує гальма в разі виявлення перешкоди на шляху.

Range Rover Sport 2019 модельного року буде доступний з дволітровим чотирициліндровим наддувним мотором потужністю 300 к.с., а також з 340-потужним трилітровим компресорним агрегатом V6. Дизельна гамма представлена ??шестициліндровим двигуном об’ємом три літри, що видає 249 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook