Автоновини

Ford розробив Mustang у стилі військових винищувачів

Компанія Ford розробила спеціальну версію спорткара Mustang під назвою Eagle Squadron Mustang GT. Як повідомляє прес-служба бренду, новинка створена як данина пам’яті американським пілотам винищувачів, які брали участь у Другій світовій війні. Публічна прем’єра машини відбудеться на Фестивалі швидкості в Гудвуді.

Eagle Squadron Mustang GT оснащений двигуном Ford V8 об’ємом 5 л, який завдяки механічному компресору Ford Performance видає 700 к.с. Новинка отримала карбоновий обвіс з розширювачами арок і доопрацьовану підвіску Tactical Performance для поліпшення керованості. Особлива ліврея спорткара натхненна розфарбуванням винищувачів Другої світової.

Автомобіль створений в єдиному екземплярі. Пізніше унікальний автомобіль повернеться в США і буде проданий на благодійному аукціоні, кошти від його продажу підуть на різні програми навчання молоді.

Також на Фестиваль швидкості в Гудвуді компанія Ford привезе спеціальну версію Mustang під назвою Bullit. Особлива модифікація автомобіля присвячена 50-річчю фільму Bullit, в якому головну роль зіграв Стів Маккуїн. У цій кінострічці він пересувався на спорткарі Ford Mustang 1968 року, що зробило цю машину однією з найбільш впізнаваних у світі. Всього у фільмі взяли участь два таких автомобіля.

Відроджений спорткар комплектується 5,0-літровим бензиновим мотором V8. Потужність агрегату становить 460 кінських сил. У США машина оснащується таким же мотором, але там його віддача була підвищена до 475 кінських сил. Двигун працює спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Максимальна швидкість – 270 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook