Автоновини Детройт-2018

Ford відродив Mustang з фільму Bullit

Фото: Carscoops / Ford

Компанія Ford представила на автосалоні в Детройті спеціальну версію Mustang під назвою Bullit. Автомобіль присвячений 50-річчю однойменного фільму, в якому головну роль зіграв Стів Маккуїн. У кінострічці він пересувався на Mustang GT, який після показу став одним з найвідоміших автомобілів у світі.

«Як для дизайнера, це мій улюблений Mustang. Він позбавлений смуг, спойлерів і особливих значків. Йому ні про що не потрібно кричати або доводити – все і так чудово видно», – заявив головний дизайнер Mustang Даррелл Бемер.

Новинка оснащується модернізованим 5,0-літровим бензиновим двигуном V8. Потужність агрегату становить 475 кінських сил. З таким мотор маслкар може розігнатися до 263 км на годину.

Крім класичного Dark Highland Green, новий Bullitt також буде пропонуватися в кольорі Shadow Black. Автомобіль отримав хромовану решітку радіатора, гальма Brembo і 19-дюймові колісні диски. В салоні машини встановлюються крісла Recaro, спортивне кермо, а важіль перемикання передач повністю копіює свій аналог з кінострічки.

Також водієві доступна повністю цифрова приладова панель. Машина оснащується системою аварійного гальмування і функцією моніторингу сліпих зон. У продажу новинка повинна з’явитися не раніше літа 2018 року. Ціни на модель будуть названі пізніше.

Раніше компанія Ford представила рестайлінгову версію купе і кабріолета Mustang для Європи. Топові версії машини оснастили модернізованим 5,0-літровим бензиновим двигуном V8. Потужність агрегату була збільшена з 418 до 450 кінських сил. У моторну гамму також увійшла 2,3-літрова наддувна «четвірка» сімейства EcoBoost. Продуктивність цього двигуна навпаки знизили з 317 до 290 сил. При цьому в компанії підкреслили: що зменшення потужності негативно не позначилося на динаміці автомобіля.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook