Автоновини

Aston Martin представив 420-потужний хетбчек

Фото: Aston Martin

Компанія Aston Martin привезла на автосалон в Гудвуді надпотужну модифікацію хетчбека Cygnet. Автомобіль побудований в єдиному екземплярі і отримав бензиновий двигун V8, яким комплектувався Vantage S попереднього покоління. Потужність агрегату становить 435 к.с. Мотор працює спільно з семиступінчастою автоматичною коробки передач Sportshift.

Вага машини становить 1375 кг, а розподіл по осях – 50:50. З місця до 100 км / год Cygnet розганятися за 4,2 сек. Максимальна швидкість новинки – 274 км / г.

Хетчбек отримав новий трансмісійний тунель і підвіску від Vantage S. Новинка комплектується 19-дюймовими колісними дисками, розширеними колісними арками, а також гальмівною системою з 380-міліметровими дисками спереду і 330-міліметровими ззаду.

Aston Martin зняв з виробництва модель Cygnet ще в 2013 році. При цьому в компанії підкреслили, що в майбутньому вони не планують виробляти компактні міські автомобілі. По суті, автомобіль був перелицьованим Toyota IQ. Автомобіль надійшов у продаж в 2011 році, і ніколи не користувався високим попитом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook