Автоновини

Позашляховик Rezvani Tank отримав військову версію

Фото: Rezvani

Американська фірма Rezvani, що спеціалізується на випуску спортивних автомобілів, представила нову версію свого першого позашляховика. Модель, що отримала назву Tank, підготували спеціально для участі у військових операціях. Автомобіль оснащується куленепробивним склом, а також бронекапсулою з найвищим класом бронювання B7.

Також позашляховик комплектується системою нічного бачення, додатковим захистом від вибухів, військовими шинами Runflat, а також особливою системою внутрішнього зв’язку. У салоні Rezvani Tank є комплект протигазів і кілька аптечок. Позашляховик тепер прикрашає новий шильдик Military Edition, а клієнтам пропонуються широкі можливості персоналізації.

Позашляховик отримав рамну конструкцію і агресивний дизайн. Автомобіль оснащується повним приводом, позашляховою підвіскою і високим кліренсом.

Військовий Tank оснастили 3,6-літровим бензиновим двигуном з шістьма циліндрами. Потужність агрегату становить 285 кінських сил. Також клієнтам доступний 6,4-літровий двигун V8 з віддачею 500 к.с. Топова версія машини отримала 6,2-літровий мотор Hellcat V8. Потужність агрегату перевищує 707 к.с.

Новинка вже доступна для замовлення. Ціни на позашляховик починаються від 295 000 доларів. Одним з перших покупців Rezvani Tank Military Edition став американський співак і актор Кріс Браун.

Перша модель компанії Rezvani з’явилася в 2015 році. Легкий спорткар Beast з карбоновим кузовом побудували на базі Ariel Atom і оснастили 2,4-літровим компресорним мотором Honda. Пізніше у Beast з’явилася екстремальна модифікація з двигуном, форсованим до 700 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook