Автоновини

Спільний суперкар Nissan і Italdesign оцінили в 1 мільйон доларів

Фото: Nissan

Компанія Nissan запустить дрібносерійне виробництво ювілейного суперкара GT-R50, розробленого спільно з Italdesign – на честь 50-річчя знаменитого японського спорткара і італійського кузовного ательє. Вартість автомобіля складе 1,05 млн доларів – приблизно в шість разів більша за ціну на звичайний Nissan GT-R Nismo.

Особливий суперкар отримав унікальний кузов з золотистими елементами, інший капот з зміненими повітрозабірниками, вузьке заднє вікно, світлодіодну головну оптику, а також змінені задні ліхтарі.

Nissan GT-R Nismo укомплектований істотно модернізованим 3,8-літровим твін-турбо агрегатом V6, що розвиває 720 к.с. 780 Нм крутного моменту. Це на 65 сил і 87 Нм більше віддачі мотора звичайного GT-R. У двигуні використовували збільшені турбіни, посилений колінчастий вал, шатуни і поршні, а також модернізовані масляні форсунки. Плюс до всього, доопрацюванням піддалася система уприскування, а також впуск і випуск.

Публічна прем’єра автомобіля відбудеться на Фестивалі швидкості в британському Гудвуді. Тираж ювілейного суперкара обмежать 50 екземплярами.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook