Автоновини

«Гуру» паркування: Lamborghini Huracan Spyder заїхав під Honda Civic

У Чикаго спорткар Lamborghini Huracan Spyder врізався в Honda Civic. Завдяки своїй клиноподібній формі італійський автомобіль фактично в’їхав під хетчбек. Фотографії з місця інциденту були опубліковані в Facebook каналу WGN TV.

В результаті інциденту ніхто не постраждав. Власник Lamborghini Huracan заявив телеканалу CBS Chicago, що в момент перестроювання він відволікся на інший автомобіль і переплутав педалі. Що стосується Honda Civic, то хетчбек стояв припаркованим, водія і пасажирів в машині не було.

Також водій Lamborghini зізнався, що вже на цьому тижні займеться покупкою нового автомобіля. На якій моделі він збирається зупинити свій вибір не повідомляється.

На минулому Женевському автосалоні компанія Lamborghini представила відкриту версію екстремального суперкара Huracan Performante. Автомобіль отримав приставку Spyder в назві і з’явиться у продажу в Європі вже цього літа. Ціни на новинку будуть починатися від 308 859 доларів.

Суперкар оснастили 5,2-літровим бензиновим двигуном з десятьма циліндрами. Потужність агрегату становить 640 к.с. і 600 Нм крутного моменту. До першої «сотні» машина здатна розганятися за 3,1 секунду. Досягти 200 км на годину двохдверка може за 9,3 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook