Автоновини

Toyota розповіла про відроджене купе Supra

Фото: Toyota

Компанія Toyota опублікувала новий тизер, а також оприлюднила деякі подробиці про спорткар, для якого відродять назву Supra. Прототип буде показаний через тиждень на Фестивалі швидкості в британському Гудвуді, а товарний автомобіль з’явиться в першій половині 2019 року.

Toyota офіційно підтвердила, що нова Supra отримає рядний шестициліндровий двигун, передньомоторную компоновку і привід на задні колеса. За попередніми даними, мова йде про агрегат BMW, який буде розвивати близько 340 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Купе зможе прискорюватися з місця до 100 км / г приблизно за 4,5 сек.

Раніше повідомлялося, що Supra запропонують тільки з роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. Базова версія спорткара отримає дволітровий чотирициліндровий турбований двигун потужністю 250 к.с.

Надалі у моделі з’явиться версія з гібридною силовою установкою, створеною на основі цього ж мотора. Плюс до всього, пізніше у купе буде «заряджена» GRMN-модифікація.

Відроджена Toyota Supra розділить шасі з родстером BMW Z4 третього покоління – німецькі і японські інженери в рамках угоди про співпрацю спільно створюють платформу для спорткара нового покоління з 2014 року. Серійний BMW Z4 також дебютує в 2019 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook