Автоновини

Toyota представила нову Supra для гонок NASCAR

Фото: Toyota

Компанія Toyota представила гоночну версію відродженого спорткара Suprа. Автомобіль розроблявся спеціально для участі в гонках NASCAR, а його дизайн нагадує дорожню модифікацію машини, яка буде представлена ??пізніше. Також в проекті взяв участь підрозділ японського бренду під назвою Toyota Racing (TRD).

Очікується, що новинка візьме участь в гонках NASCAR в сезоні-2019. У цих змаганнях автомобіль прийде на зміну Toyota Camry. Спорткар укомплектували 5,8-літровим бензиновим двигуном V8.

Дорожню модифікація Supra повинні представити на фестиваль швидкості в Гудвуді, який відкриється 12 липня. У модельній лінійці японського бренду автомобіль займе щабель вище GT86 і стане новим флагманським купе японської компанії.

Нова Supra розділить платформу з родстером BMW Z4 третього покоління – німецькі і японські фахівці спільно ведуть розробку шасі для спорткара нового покоління з 2014 року. За неофіційними даними, лінійка двигунів повинна включити дволітрову «турбочетвірку» потужністю близько 245 сил, а також трилітровий шестициліндровий агрегат, який видає приблизно 330 кінських сил. Обидва мотори надасть компанія BMW.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook