Автоновини

Mercedes-Benz представив новий армійський кубик G-Wagon MRV 6.2

На міжнародній виставці озброєння Eurosatory 2018, яка проходила в Парижі, Daimler AG презентував новий варіант армійського кубика – позашляховик Mercedes-Benz G-Wagon MRV 6.2.

За основу новинки був покладений броньований кубик LAPV 6.1, представлений двома роками раніше. Однак тепер машина відрізняється відкритим кузовом, без бічних дверей. Екіпаж, розміщується в ковшоподібних кріслах з 4-точковими ременями безпеки.

Заслуговує на увагу потужний трубчастий каркас навколо салону, який заходить на капот – лобового скла як такого немає. На каркасі встановлена турель під кулемет або під інше озброєння.

Машина отримала потужне броньоване днище, яке повинно захистити екіпаж при наїзді на міну. Армійський кубик вийшов немаленьким – довжиною 5,52 м, шириною 2,17 м і висотою 2,18 м. При цьому машина має повну масу 6,2 т – звідси і цифри в назві моделі.

У рух G-Wagon MRV 6.2 призводить трилітровий турбодизель V6 – OM642DE30LA – екологічного стандарту Євро 3 або Євро 5. Він розвиває потужність 185 к.с. і максимальний крутний момент 400 Нм. З мотором агрегатується 5-ступінчаста автоматична КП Daimler W5A 580 і двоступенева роздавальна коробка.

Mercedes-Benz G-Wagon MRV 6.2 відрізняється від цивільних побратимів збільшеним з 245 мм до 421 мм кліренсом, портальними мостами і посиленою підвіскою – по дві пружини і по два амортизатора на кожному колесі. Застосовуються і особливо позашляхові шини розмірності 305/80 R18. В результаті армійський кубик має відмінну геометрію прохідності – кут в’їзду і з’їзду 40 і 42 градусів. Глибина подоланого броду – 1 метр.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook