Автоновини

Mitsubishi показала оновлений Pajero

Фото: Autohome

Компанія Mitsubishi представила позашляховик Pajero 2019 модельного року для китайського ринку. Після рестайлінгу автомобіль піддався стилістичним змінам, а також отримав більш широкий вибір додаткового обладнання. Фотографії опублікувало видання Autohome.

Від попередника оновлений позашляховик можна відрізнити завдяки зміненій радіаторній решітці з хромованими елементами. Крім того, напис з назвою моделі «Pajero» змістилася на нижній передній край капота. Плюс до всього, модель отримала злегка змінені рейлінги на даху, а також задні ліхтарі з сріблястою окантовкою.

У салоні з’явився збільшений дисплей мультимедійного комплексу, що підтримує інтеграцію зі смартфонами, а також бездротова зарядна станція для мобільних пристроїв.

Як і раніше, в Китаї позашляховик буде пропонуватися з єдиним трилітровим бензиновим мотором V6, що розвиває 174 к.с. і 255 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з п’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач і постійним повним приводом.

У Україні нинішній Mitsubishi Pajero доступний з тим же двигуном і трансмісією. Ціни на позашляховик стартують з позначки 1 209 600 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook