Авто на єврономерах Автоновини

Проти євроблях запустили «каральний маховик»: водії вже готують відповідь

Єврономери заявили, що поліція запустила проти них «каральний маховик». Вже ведуться спільні патрулі з митниками, також копи отримали повний доступ до митної базі «Інспектор – 2006». У відповідь активісти оголосили про «найбільшу акцію» в свою підтримку, пишуть Autonews.

За інсайдерською інформацією, на яку посилаються єврономери, постанову Кабміну запустили в повну силу в ніч з 1 на 2 липня.

«Повністю відмоніторились і були складені документи про всіх порушників, тобто нас з вами, і передані в поліцію. Відкрита база «Інспектор – 2006». На вулицях Одеси вже їздять спільні патрулі поліцейських і співробітників митниці. Тому ми попереджаємо тих, у кого немає доручення або прострочений в’їзд, залишатися вдома. І це тільки початок. Якщо вчора сформувалася база, це будуть судові позови, вам будуть приходити «листи щастя». Багато місяців вони точково шукали слабкі місця і вони їх знайшли», – заявив у відеозверненні один з керівників« Авто Євро Сили »Олег Ярошевич.

Активісти оголосили про підготовку до акції. За їхніми словами, вона буде найпотужнішою за весь час.

«Замість того, щоб прийняти закон про доступне розмитнення, ми маємо початок маховика каральних акцій. Поспілкувавшись з людьми в регіонах ми зрозуміли, що акція повинна бути дуже потужною. До неї потрібно готуватися, щоб ми могли охопити нею якомога більше людей. Для цього ми на цьому тижні зберемо штаб, до якого увійдуть керівники «Авто Євро Сили» від регіонів. І потім вже оголосимо дату і формат акції », – говорить один з керівників «Авто Євро Сили» Олександр Чернявський.

Як сказали в відеозверненні керівники організації, це буде не одна акція, а кілька. Швидше за все – в Києві і паралельно в регіонах.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook