Авто на єврономерах Автоновини

У вівторок або в четвер: Рада підтримає законопроекти по розмитненню авто вже на цьому тижні

Верховна Рада повинна підтримати за основу законопроекти про розмитнення ввезених автомобілів до закінчення поточної сесії. Про це заявила глава комітету ВР з питань податкової і митної політики Ніна Южаніна в ході засідання погоджувальної ради парламенту, трансляцію вів офіційний канал “Рада”.

“Ми вже дочекалися всіх ініціатив, прошу у вівторок або в четвер додати розділ про включення до порядку денного і включити всі законопроекти, які стосуються даної теми (розмитнення авто, – ред.), До порядку денного, для того щоб до кінця цієї сесії розглянути в першому читанні “, – сказала Южаніна.

Разом з тим вона розкритикувала поданий в Раду альтернативний законопроект про оподаткування автомобілів.

“Більш півмісяця пройшло з того дня, коли був зареєстрований в ВР законопроект про оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів, які покликані, в тому числі, вирішити питання з так званими євробляхами. Сьогодні у нас є зареєстрований альтернативний законопроект з колегами з” Самопомочі “. Серед іншого пропонується скасувати внесок до Пенсійного фонду при реєстрації авто в Україні, тобто розмитнення “євроблях” провести за рахунок пенсіонерів. Ось що запропоновано колегами. З такими підходами ми не вирішимо жодне питання ” , – зазначила глава профільного комітету.

Як повідомлялося раніше, народний депутат Ніна Южаніна заявила про більш ретельні перевірці по митній базі всіх осіб, які ввозили в Україну автомобілі на європейській реєстрації.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook