Автоновини

Відео: «заряджений» Seat воював з конем на смузі перешкод

Фото: Seat

Компанія Seat опублікувала в YouTube ролик з незвичайним змаганням. У відео показано, як «заряджений» універсал Leon Cupra змагається у швидкості із скаковим конем по кличці Калгарі, у тому числі, на смузі перешкод.

Перше змагання полягало в простому проходженні дистанції на 100 метрів. Тут автомобіль під керуванням ралійного пілота Хорді Дружині не залишив шансів коневі: Cupra проїхала цю відстань за 4,1 сек., тоді як Калгарі разом з наїзницею знадобилося 15 секунд.

На другому етапі автомобіль і тварина воювали на смузі перешкод на території гольф-клубу в Барселоні. Універсал об’їжджав бар’єри на швидкості 80 км / г, в той час як кінь їх перестрибував. В результаті Seat Leon Cupra обійшов вісім перешкод за 31,43 сек., а Калгарі впоралася з 12 майже двометровими бар’єрами за 57 секунд.

Універсал Seat Leon Cupra оснащується дволітровою «турбочетвіркою», що розвиває 300 к.с. і 380 Нм крутного моменту. Автомобіль здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за шість секунд, а його максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на позначці 250 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook