Автоновини

Новий спорткар Aston Martin розсекретили до прем’єри

Фото: Aston Martin

У мережу витекли фотографії нового спорткара Aston Martin, який буде продаватися під відродженою назвою DBS Superleggera. Знімки були опубліковані виданням Carscoops. У модельному ряду бренду автомобіль займе місце Vanquish.

Дизайн новинки нагадує DB11. Завдяки активному використанню карбону маса спорткара становить 1700 кг. DBS Superleggera оснащується великою решіткою радіатора, агресивними бамперами і переднім сплиттером. Також машина отримає карбон-керамічні гальма. Занижену підвіску і спортивну вихлопну систему.

Новинку укомплектують 5,2-літровим бензиновим двигуном V12 з двома турбінами. Потужність агрегату складе 715 к.с. розгін до першої сотні займе у спорткара всього 3,4 секунди. Мотор працюватиме спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

За даними TopSpeed, продажі машини почнуться до кінця нинішнього року. Ціни на автомобіль складуть близько 300 000 доларів.

Протягом найближчих років компанія Aston Martin представить відразу кілька новинок. Через рік британці виведуть на ринок електричний варіант моделі Rapide, а також перший серійний кросовер, який теж отримає електричну силову установку.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook