Автоновини

Audi перенесла прем’єру першого електричного кросовера

Фото: Audi

Компанія Audi вирішила скасувати прем’єру свого першого електричного кросовера під назвою E-Tron, яка повинна була відбутися 30 серпня в Брюсселі. Тепер дебют автомобіля, швидше за все, відбудеться в США. При цьому, точні терміни прем’єри електрокара поки не називаються.

У компанії перенесення прем’єри пояснили «організаційними проблемами». У свою чергу видання Financial Times повідомляє, що скасування заходу може бути пов’язане з арештом голови Audi Руперта Штадлера.

У модельній лінійці бренду E-Tron займе місце між Q5 і Q7. Головним конкурентом автомобіля стануть Jaguar I-Pace і Tesla Model X.

За неофіційними даними, ціна на автомобіль складе близько 66 тис. євро. Виробництво моделі налагодять на заводі в Брюсселі, де буде організована не тільки складання машини, але і виробництво всіх електричних компонентів.

Що стосується дизайну, то він повторює концептуальний e-tron quattro, який був представлений восени 2015 у Франкфурті. Довжина машини становить 4,88 м в довжину, а ширина – 1,93 метра. Розмір багажного відділення дорівнює 615 літрам.

Запас ходу новинки перевищить 500 кілометрів. Поповнити запас батарей можна буде за допомогою системи швидкої підзарядки.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook