Автоновини

Harley-Davidson перенесе виробництво мотоциклів з США

Фото: Harley-Davidson

Компанія Harley-Davidson прийняла рішення перенести виробництво своїх мотоциклів для Європи з США. Таке рішення було прийнято через відповідні заходи Євросоюзу на рішення американського президента Дональда Трампа ввести мита на сталь і алюміній, повідомляє Reuters.

В результаті таких заходів, вартість кожного мотоцикла Harley-Davidson може вирости приблизно на 2,2 тис. доларів, порахували в компанії. При цьому в прес-службі бренду, поки не повідомили, де будуть збиратися мотоцикли для Європи.

У свою чергу, президент США Дональд Трамп висловив здивування рішенням концерну. Такий крок глава держави вважає підняттям «білого прапора».

«Здивований тим, що Harley-Davidson стали першою з компаній, які підняли білий прапор. Я важко боровся за них, а в підсумку вони не будуть платити мита при продажах в ЄС, який завдав нам великої шкоди в торгівлі на $ 151 млрд », – написав у своєму Twitter Трамп.

Компанія Harley-Davidson в найближче десятиліття планує вивести на ринок десять нових мотоциклів. Одним з них стане повністю електричний транспортний засіб. Керівництво компанії недавно прийняло рішення інвестувати додаткові кошти в розвиток електричних технологій, що має залучити до продукції нових шанувальників.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook